Torsdag

Haft en riktigt bra dag igen :) fick vakna bredvid M idag med :) Härligt! drog en svängkl 09  till sjukhuset för uppföljningsmöte, gick ju hur bra som helst! jag är ju som ny ju,  hojjade förbi scania en vända påvägen hem för att surra skit med gammla kompisar vilket var skoj.

Tränat hann jag med idag med, körde rygg mage och fiskörde lite benpress, ben är fan inte roligt,

Solen tittade ju fram senare och jag satt igång med att tvätta av cykeln, så nu blänker den med,

Blir att jobba nästa helg och dra till hbg igen en vecka för kurs på nya x62:orna som förhoppningsvis dyker upp till umeå snart, blir nog roligt det, fick mej en hyrbil så det blir ju lite mil, men sitter hellre och tuffar på i bilen 12timmar än 18 på tågen.

Slängde ju ihop en sockerkaka igår, och jäklar vad jag lyckades alltså! banne mej bästa jag ätigt :)

Sitter nu och inväntar damen som ska sluta kneget och komma hit :)

ikväll blir det lite mys framför tv:n, känns ba bra :)


Är som tidigare sagt en av de lyckligaste :)

Goddag

Har precis tryckt i mej lunch efter dagens träning på tenton, har ju bytt gym från gammlia till tenton på haga, funkar helt ok faktiskt, lite mindre folk iaf vilket är rättså skönt, idag kördes det bröst o tricce för allt som bara gick, var och köpte mej en massa kosttillskott igår som jag hoppas kan ge lite effekt, har ju haft ett längre uppehåll från träningen över sommaren :/, men men nu är man på g igen :)  känns mkt bra!

Hade en otroligt mysig kväll igår med lillen och flamman, spelade gitarr och bara mös :) fy vad jag har längtat efter detta :) allt känns verkligen så bra nu, snacka om helomvändning :D.

Nu blir det lite dammsugning och skurning av golv för att sedan slänga ihop torsken som ska ätas till middag,

Har ju ledigvecka från jobbet efter helgens arbete, är förbaskat härligt, man hinner ju med hur mkt som helst :), får se om det blir helsingborg om 2 veckor igen :) blir då där i 2veckor, vilket känns otroligt kul men samtidigt jobbigt då jag inte får träffa lillen och damen min, men men det ger ju både erfarenhet och pengar :), så vi får se om planeringen går ihop.

Fan va jag är lycklig!!!!


Blogg

Godkväll?godmorgon kanske? :)

Har precis kommigt hem från mitt livs första jobbnatt, gick alldeles över förväntan, kom ju hem från göteborg imorse med tåget och trodde aldrig att jagh skulle klara av att arbeta men tji fick jag :)

Har varigt nere i helsingborg och jobbat med de nya pågatågen, vilket var väldigt roligt, gud vilken skillnad det är på folk som bor söderövers, trevliga och så otroligt hjälpsamma, annat är det här hemme i sur umeå,

nä nu blir det att lägga sej i sängen och försöka sova så man orkar med morgondagen, hade tänkt gymma lite :)'

Fintjejjen min kommer ju hem från filipstad på måndag så då är tanken att det ska mysa på hög nivå :)

Nu säger ja gonatt

RSS 2.0