Fredag

Det blir inte tyngre!


Onsda

Haft en sån sanslöst rolig kväll me jimmy å sandra b!! :)

Tackar såå mkt för att ni finns :)


Måndag

Så var lillen borta en vecka igen då!

Tomt blir det ju efter ett yrväder,

Ska strax iväg till berman å thoréns för en mildare vinkväll!

kommer nog att bli riktigt trevligt :)

Datorjäkeln håller på att ge upp låter det som, går knappt att lyssna på musik utan att det ska skrapa och fläktkjävlar går på högvarv, måste nog kolla över kylningen på den.

Snart börjar arbetslivet igen :) jäklar vad jag längtar!

Lördag!

Godmorgon!

Vaknade för en gång skull småutvilad och glad, och dessutom före lillen!, han verkar ta en ordentlig sovmorgon då han fortfarande är tyst i sängen sin :)

Idag vet jag inte vad vi ska kunna hitta på!, regnet öser ner så det får bli en innedag med städning och tvätt kanske,


Är lite ivrig och pirrig och hoppas på att detta slutar i nått bra :)

TORSDA!

Träningsvärk från hell!

Herre min skapare vad det ömmar i kroppen idag!  men man får väll skylla sej själv då man tränade 5 muskelgrupper igår!!!!

idag har vi varigt ute och promenerat och cyklat mest hela dan,  jag har så tur att jag har min finaste kompis sandra som är så snäll och kom hit med sin cykelstol! så man fick uppfylla lillens tjat om cykela en fäng! :)

Vi var iväg en fäng till konsum och köpte oss en bullpåse och päronsaft, och maken till överlycklig och stolt son ahr jag aldrig varigt med om, han berättade minsann att pappa är så snäll och mysig för alla i affärn, sen när vi kommer hem på gården så är det 2 familjer med småkillar i rockys ålder och leker,  ,lillen höjjer högerhanden högt och vrålar tjeeeeenare ,  det går inte med ord att beskriva hur roligt det hördes och såg ut,

nu blir det film , duktigt bra på tv ikväll :)   längtar till att få börja jobba ordentligt nu så jag får köpa den där husvagnen jag spanat in :)

bajjbajj :)

Onsdag

En bra dag äntligen!

Känner mej riktigt nöjd idag!

har varigt och tränat så fruktansvärt hårt idag, känns mkt bra i kroppen men lär nog kännas mindre bra imorgon,

gick igenom förrådet igår och la ut en massa skrot på tradera, trofan att jag har fått bud på det mesta redan!, :) det stämmer ju som reklamen säger att man har en utomlandsresa som bara ligger och skräpar i förrådet,

på 3 mån har jag skrapat ihop 6000:- , inte alls så tokigt, och duktigt välbehövligt,

var iväg på obs tidigt imorse för att fylla på matlagret som var snustorrt,  så nu finns det mkt nyttigt och bra mat igen.

Har föressten börjat med den där turbo viktminskningen, dvs inga kolhydrater alls (nästan) jag menar 84kg är inte ok tycker jag! visst är mkt muskelmassa , men mycket är äckelfett med, magjäveln ska bara bort nu!

Snart börjar jag jobba med! skönt! är lite konstigt att allt kommer samtidigt,  kommer att ha 2st jobb nu samt ett påsidan om närdetbehövsjobb :) ,

idag kommer lillkillen hem igen och vi ska baka sockerkaka som jag lovat honom tidigare :),  sen ikväll ska vi upp på gammlia och kolla in alla jänkare på onsdagsträffen, blir nog roligt det :) .


Vad som är ganska så roligt är att jag får mer och mer besökare på den här bloggen fast jag knappt skriver,

Och som vanligt ber jag er som drar era egna slutsatser om allt att dra åt hel...

.

att EN människa kan slå ens liv i spilror är ju helt otroligt!

Att sedan människor i dennes/min krets är så jävla dum i huvet och bara lyssnar på ena örat bevisar ju på att man verkligen är omtyckt!

Jag har tagigt ett förjävligt tungt beslut, mår så vansinnigt jävla dåligt över det, men vadfan ska jag göra? jag får aldrig någon ro i mej själv!

OCH der är NI som får mej att göra det här! kom för fan ihåg det! en människa klarar inte av hur mkt som helst

Tyck vadfan ni vill!  Jag är och kommer alltid att vara en så mkt bättre människa än er!

Slut!

RSS 2.0