Onsdag

Så har man gått och blivigt dyngförkyld igen!!!, varför?! jo för att det är sol och värme ute och jag är barnledig. blir så less.

ska strax iväg på ännu en arb intervju, får se vars det leder, har blivigten del intervjuer på sistånde, så nån tycker jag borde nappa, har legat i så vansinnigt, är smått less på att vara hemma vill jag lova.

Idag har jag haft besök av lillens morfar och ställt upp som chaffis till han fram å tillbaka till nus,

ja när man är sjuk så blir det inte så mkt roligare än såhär, känner att jag har tusen saker jag måste fixa , men när man är såpass hängig som ja är nu så orkar man bara inte.

sommarn är iaf strax här!

Måndag

ja vilken dag!. är sanslöst trött, är på smådåligt humör och har ont i benen,
Lillen for vid 15 och jag har fortsatt mitt försök till att få till ett vardagsrum men "man tar vad man har".
har varigt nere i förrådet och verkligen snokat igenom allt bråte man har, varför sparar man så fruktansvärt mycket för? jag SKA ta mej i kragen och försöka kränga iväg lite saker på tradera så småning om,

Just nu sitter jag med ett glas röt och en starköl för att varva ner lite, känner mej hyffsat nöjd med dagens resultat iaf, mkt som attan återstår dock, alla inspelningsprylar till gitarrerna och mickar,pedaler osv ska dras fram, hyllor ska sättas upp och tavlor/blommor ska upp el bytas plats på, ska kuta över till grannen morgon och försöka tigga av han sin enormt fina "träd" skulle passa jäkligt bra här nu då ett hörn står tomt, och växter har jag alltid varigt svag för :).

Jag är föressten som en jäkla kärring, jag bakar städar och tycker om blommor, kör en damhoj med monterad barnstol, är ute på dagliga promenader mm mm , vad hände med den "tuffa raggaren"?

jaja nu ska det iaf njutas av en kall BÄRSA och bättra på kulan,

till helgen är det v75 :) blir nog en sväng dit antar jag


Söndag

som vanligt en kanondag,

Idag har vi fått besök av lillens mormor och morfar, var väldigt roligt, lillen sparkade boll och spelade allan som vanligt.
fick låna slagborrmaskinen av stig, så nu jäklar har vi borrat och rivigt ut hela lägenheten känns det som, är inte klar på låånga vägar än, men jag börjar se ett vardagsrum komma till, vilket jag inte haft på snart ett år, är ju lite trevligare om man får besök att ha nån annanstans än köket att sitta i,

Har i princip flyttat över allt från lillens rum till vardagsrummet vilket resulterar i väldigt tomt barnrum, skulle behövt mej en bokhylla av nåt slag och lite andra "barnsliga! saker, tavlor mm mm. han börjar ju bli stor nu och ska ha ett eget riktigt rum.

imorgon hoppas jag på träning, hoppas bulan inte har fullt upp bara,
mitt tråningkort gick ju ut idag  *suck*

nä nu är jag så sjukt jäkla slut så sängen väntar,

imorgon blir det att fortsätta med vardagsrummet, tv och alla dator/stereo prylar ska in.

dagens:
matar ankor

ankor :)

pappas :

fotbolls spel kl 2015


Lördag!

Blev som sagt en längre cykeltur idag, vi tog sovmorgon till halv 9 imorse ,kokade kaffe och gjorde iordning allt som skulle med på våran lilla resa, for på affären och köpte bananer och mariekex.
vi cyklade nästan till baggböle herrgård, stannade och fikade nedanför backen kyrkan på udden, vi samlade stenar och kastade macka i älven, en riktigt mysig far och son dag, inte en sur min på pojken :)

Vi kom hem runt 12 och vilade "oss" en timma för att sedan dra en till cykeltur upp på ersboda för att titta på cyklar och åka gräsklippartraktor :)

Lagade en väldigt god middag till oss idag med, råstekte potatis och satt ihop en jäkla god köttfärsröra till det, lilleman tyckte det var väldigt gott :) drog sedan ner på stan och köpte oss  varsin glass som vi tog med oss till mamma malin och åt där.
nu blir det att lägga ikull sej så man orkar med morgondagen

Lite av dagens:

Bänkar? äsch det funkar med stockar med

bilden nedan blev så sanslöst bra att jag har den som bakgrundsbild :)

ner din ....

hittat många fina stenar :)

Och slutligen en bild på natursköna Umeå? En enda stor byggarbetsplats:


kortfattat ännu en kungdag

Glad Påsk

Har haft den bästa dagen på hur länge som helst! har umgåtts med grabben hela dan och vi har hittat på så mycket roligt :) bla så "fo vi en väng" ner mot stan imorse och passade då på att prova på alla lekparker som fanns påvägen :) hade bakat en sockerkaka igår som vi tog med oss och fikade ute i solen, vi hittade en hel drös med ankor med som vi matade med gammal limpa, har inte sett rocky skina så mkt som han gjort idag :).
Nu ikväll har vi varigt ute på en lång cykeltur över hela stan, har monterat fast en barnsol på cykeln, man blir såå rörd när han sitter där bak och säger med mysig röst -pappaaa, åå va myysit :)
Nu har vi precis sett klart cirkusen som gick på ettan och ätigt lite godis.

Imorgon har jag planerat att ta med ungen på en längre cykeltur och ha picknick , lutar åt baggböle hållet. kan bli riktigt härligt :)

Annars så är det så bra som det kan bli med mej, har enormt skön träningsvärk i bröst,känner mej allmänt lycklig och välmående just idag :) tänk om alla dagar kunde vara såhär






Måste bara lägga till att jag är bättre än vissa andra, MYCKET BÄTTRE!  det är så roligt att se nu när dom inser det själv, en efter en faller och jag bara myser! :), hur är det petters låt gick nu?justja  -Det är min tur nu vinden har vänt :)

Tisdag kväll


Usch vilken träningsvärk jag har i armarna , skönt och ont på samma gång,
känner ett litet lyckorus ikväll :) är nöjd och glad, lillen sover och jag ska strax hoppa isäng så man orkar hårdträning imorgon med,
No pain no gain

appropå gain! tycker inte det hänt så mkt "synligt", däremot står man ju stadigare på backen haha.
var ju sjuk nästan hela förra veckan vilket resulterade i nästan ingen träning alls och ångest :/

imorgon ska jag ner på FK och lösa lite problem,gymma och promenera

känns som man sett dom här förut:



Tisdag

idag är det en bra dag :) har varigt ute på långpromenad och besökt ett hotell ;) .
Har hämtat igen hojjen på teg och gymmat mage vader underarmar idag, solen skiner och jag känner lycka, härligt värre.

ska strax cykla iväg till vårdis och försöka få kontakt med min läkare som aldrig hör av sej, men blir ngn minut på ballen först i vårsolen, sen blir det dagiset och hämta igen världens bästa barn :)

Måndag

Tråkig dag!, men har iaf kört biceps/triceps hårt,

Telefonjäveln har slutat fungera idag med,

blir inte mer skrivet än så här idag, piss å gå å lägg se

Livet på en pinne!

Helgen är över och vardagen är äntligen återställd igen :)
Tog på mej att låna morfars bil i fredags då han skulle iväg med buss till skeå,For på gymmet och körde bröst och sedan passade jag på att dra en sväng till hössjö och hälsa på min gammla kompis som man träffar alldeles för lite :/,passade på att hämta igen mina däck som jag haft där ett bra tag, for sedan hem och fixade grannens cykel riktade hjulen och justerade bromsar å växlar,Granngubben Åke gick ut på sin balkong med champange i handen och bjöd upp mej på middag ink dryck!, jäkla gott var det! tog sedan cykeln till teg och drack lite öl med tegsmaffian :)
for hem tidigt och tände upp en eld i grillringen här utanför med grannen, vi blev sittandes nästan hela natten därute, riktigt härligt med några öl och eld i mörkret,

Lördagen tog jag på mej att lägga om till sommardäck på 3:e grannens bilar och blev även där bjuden på käk :) tog cykeln även denna kväll till tegsmaffian, och där vill jag lova att det var tryck hahaha :) Sprit/handklovar/poliskeps/och en stor bula kan väll sammanfatta det ganska bra haha ,
Drog även hem denna kväll tidigt, var hemma vid halv elva,
Vaknade halv 8 imorse och var hyffsat dåsig, har mest legat idag och bara känt hur bra jag har det ändå!
Lilleman kom vid halv 4 och han lyfter en verkligen :) vi drog en promenad till affären och köpte ett filpaket och plockade kottar påvägen hem :)

Imorgon blir det hårdträning vill jag lova! har sån ångest för helgens festeri!, usch!


April 14, 2011

känns lite bättre i dag, drog iväg till min "nyfunne" vän och tremening en sväng igår och tog oss några bira å snackade ut om lite skit som tynger en mm, var välbehövlgt! är otroligt glad över att vi träffats, vi är inte så olika :)

Drog senare iväg till en annan kompis och spenderade natten där,eller natten? sov väll från 05 till halv sju imorse, konstigt nog känner jag mej utvilad ändå ;)
var lite småtungt att cykla hem imorse bara med mitt onda knä! måste fara till vårdis och kolla upp det faktiskt.

nu har jag tänkt försöka mej på Fl studio, har provat förr utan bra resultat men nu jäklar ska jag försöka knåpa ihop en låt.



..

Förkylningen sitter i än!, fyfan så drygt, visst känns det väl lite bättre men är fortfarande så jäkla hängig, har sovigt 2timmar nu över lunchen,

Har iaf hunnigt diska undan det som man drar fram när man är sjuk!, herregud så mkt koppar och talrikar som uppstår, Tog mej en kopp kaffe på balkongen i solen och funderade över livet, hur jag ska göra i framtiden.
jag är så vansinnigt sugen på att flytta härifrån och lämna allt här bakom mej och starta ett helt nytt liv, jag orkar inte med mer av allt tjafs hit och dit, det ska inte gå en dag utan att det är ngn som ställer till det,
Tänk om jag kunde få ngn jäkla hjälp med min panikångest nångång så jag kunde göra just detta,det är det "enda" som håller mej kvar i den här hålan, jag vill igentligen bara be alla att dra åt helvette och sticka, men vad ska man göra när man är beroende tack vare just denna skit, det är en deppig dag idag.

Jag vet ju att det skulle göra mej otroligt gott att komma till ett nytt ställe, skaffa nytt jobb,hus,familj osv,
kan andra så ska ju jag kunna?

Lyssnar iaf på ett gammalt härligt band för tillfället och precis nu dök a whiter shade of pale up, den var längesen man hörde, och bra är den med,

ska försöka ta mej ut på en mindre cykeltur strax, jag kan inte bara sitta inne längre, jag blir cp.

Hoppas på bättre dagar framöver och en vettig lösning på allt skit

Dyngförkyld!

Usch vad det är värdelöst att vara såhär hängig!, haft hög feber inatt och sovigt som en kratta, halsen känns som att jag fått ett strupslag, är yr och har ont i skallen!, det enda som är possitivt idag är att det är molnigt och tråkigt väder ute! så det tackar jag för!

Just tittat ut genom fönstret och ser snöhögen sakta förvinner :)  snart är det 1:a maj med, herregud vad fort det går!, funderar på att låna hem lillen över valborg och kolla på majbrasan :)

Nu kokas det iaf potatis som jag ska ha till dagens lunch, aptiten är det då tydligen inte fel på.

Resten av dagen blir att ligga i sängen och ha TRÅKIGT!!!, försöker mej på att installera ett spel på datorn så jag har nått "vettigt" att göra iaf,

Just det! jag lyckades ju fixa igång internet via telen igår helt klockrent! synd bara att jag fick glädja mej åt det i en halvtimma då jag kom på att en uppdatering av telefonen nog behövdes, sagt å gjort, tappade alla kontakter i telen alla appar, inställningar och hela menyn ser ju helt annars ut!!.
kontakterna ger jag faktiskt fan i då jag inte har ngn användning av dom , men alla jäkla inställningar! suck!

fick inte ens upp knapplåset igår haha,

hoppas och ber att man mår bättre imorgon



Måndag

Duktigt bra väder ute :), suttigt på balkongen och bara njutigt av solen mestadels idag,kan tyvärr inte gör så mkt mer än det då jag fått ont som fan i vänster knäskål! börjar dessutom tyvärr bli sjuk , halsen känns svullen och hela jag är matt å slut.

annars så har det inte hänt ngt speciellt idag, , har kapat lite i avgassystemet på mercan, , ska försöka lappa ihop det så gott det går nån annan dag, .
ikväll blir det att se nittileaks, tror att det kan vara ett roligt program, hoppas att dom visar mkt från alsings talkshow Adam! :) snacka om att det var roligt.

Fick just redan på att pojken ev har öroninflammation med :( stackars liten.

Nä nu blir det potatis och köttfärssås :)





Lördag

kanske årets mysigaste dag med lillen!, vi har verkligen myst med varann hela dagen,, vi har varigt ute och jagat löv i blåsten, matat ankor, ätigt lyxmiddag kycklig och ris med väldigt god sås :) och självklart lite lördagsgodis framför simpsons, nu ligger han och sjunger i sitt rum.

Jag känner mej väldigt nöjd med livet idag :)
För mej nu ikväll blir det mest bara tv tittande, gruvar mej redan för imorgon när lillen ska fara, vill inte släppa ifrån han en vecka igen :/, vi har verkligen så roligt tillsammans även om vi har våra "stunder" ibland :).

när han far imorgon så blir det att dra på gymmet och köra stenhårt! det riktigt suger i kroppen efter ett vilouppehåll sen i fredags.

Lyckade precis "knäcka" nacken såpass bra att mitt knäppande nästan försvunnigt :) har ju bara haft så i snart 2år, härligt :),

Mkt tankar har jag i mitt huve för tillfället, tex vill jag så gärna resa bort härifrån ett tag och hälsa på lite kompisar jag har långt söderut,samt kunna "bo" in mej där och se om jag skulle klara av att bo där nere, jag är så fruktansvärt less på denna stad, både folket i den och själva stan.

senn så skulle jag ge min högra arm för att ha råd och psyke för att kunna dra till sölvesborg igen på sweden rock, helvette så mkt legender det är där iår, och man måste fan passa på innan dom går bort allihop, för så jäkla långt bort är det nog inte, tänk om 20 år! vafan ska man då kunna fara och se på? EMD? haha

nä trevlig helg :)

Fredag då!

Har inte haft en bra dag, har inte en aning om varför, antingen är det en förkyldning eller så är det nått jag bara går och retar mej på, antar att det är bägge delarna,

Blev bara en halvmils prommis imorse, blev trött och less?, for hem och la mej i sängen i princip hela dan? jag blir så vansinnig på mej själv när jag inte följer de dagliga rutinerna.

Börjar kännas ensamt som satan med nu, och vad ska man hitta på i helgen utan pengar och bil?, ingen hör ju av sej heller! jaja jag har ju iaf lillen att vara med, vi kanske skulle gå en vända till ankdammen och spana in ankorna som verkar ha kommigt tillbaka imorgon.

Har iaf hittat tung funkig musik på lite band idag, snacka om Funk !


Romantic sexxxy beats!

Nu blir det faktiskt varma mackor och tv. Talang kan ju faktiskt vara lite kul ändå hoppas jag.


Torsdag

Och som vanligt helslut!Jag börjar känna mej som en gubbe, går och lägger mej innan tio om kvällarna, får dessutom kämpa för att hålla mej vaken så länge! men huvudsaken att man är pigg över dagen.

Lillen har fått hosta så hoppas att han inte blir sjuk, dom ska ju på utflykt imorgon :).

Annars startade jag dagen med en promenad, testade det där programmet och det verkar funka bra, måste bara ställa om lite inställningar, tränade underarm och mage idag med bulan, gick bra ,lite för bra då jag knappt var slut efter passet :/ , har börjat tappa lite pump känner jag?, jag vill åstakomma mer än vad jag klarar av? , vet inte hur jag ska bära mej åt, funderar på en kreatinkur en månad, antingen ger det eller så inte, vi får se, men likförbannat får det vänta då man inga pengar har och har ingen aning om när man kommer att få över en slant.

Ligger och kollar massa avsnitt av saved by the bell och får sånna härliga minnen, ett specifikt avsnitt fick mej att reagera lite över varför det inte finns ngt dansställe som spelar all sorts musik, är så less på att det alltd ska spelas det nyaste "hippaste" djungelmusik vars man än far, och vill man inte dansa till det så är det dansband som gäller,
Vars tog 80-90talet vägen? kanske 1900talets mest breda musk genrer, Tänk bara att få bjuda upp och dansa en "tryckare" på ett ställe i dag?! är det bara jag som saknar det?, visst, Thorleifs med gråt inga tårar på täftelogen, men hur bra och mysig är den igentligen? 

this is what im talking about

bland annat såklart!

Man skulle banne mej fått öppna ett eget ställe med bredare variation med olika roliga dansteman.
Och framförallt ett ställa att fara på för att dansa,

ännu ett exempel som inte ens spelas på radion tex:

En bra dag!

Slutkörd!

Äntligen ÄNTLIGEN börjar man känna precis som förr i tiden när man höll på som bäst med cyklingen,  sprang i stort sett hela min vanliga promenadsträcka idag utan problem :) Jag känner mej gladare och gladare för varje dag som går, fått tillbaka det där pirret och jävlar anammat :)
Drog sedan ut på en liten cykeltur i solskenet innan jag drog på gymmet och körde slut på biceps triceps.

Har lyckats ladda ner cardio trainer till telefonen med som jag ska prova imorgon, vet inte hur mkt man ska lita på att den stämmer , men lite småkul är det ju ändå :).

Sitter nu med the ocj limpmacka och inväntar arga snickaren, blir att sova strax efter det då man är helslut som artist.

Just det! fick ett till roligt samtal idag, hoppas hoppas :)

Saved by the bell!

Ngn som kommer ihåg den serien? har hittat alla säsonger av den så nu blir det att toktitta på dom :)
följde ju det slaviskt när man var liten pys.
Vilket väder!! och magen börjar kännas lite bättre :), tvingade ut mej på en långprommis imorse och drog på gymmet och körde axlar/nacke/bröst, gick väll sådär idag,gav mej på motionscykeln i en 15min med för att köra slut på mej.
Fick ett spännande samtal idag med och hoppas och ber att allt går vägen så man kan börja leva ordentligt igen :)

Världens bästa sandra överaskade mej med att komma och hälsa på idag med :) inte varje dag nån kommer och hälsar på bara sådär! jag blir nästan till mej av lycka faktiskt :).

Har hittat igen mina badmington racketar med föressten så nu jäklar ska jag försöka lura med ngn att spela.

grabben kommer hem vid 18 idag och vi ska mysa och se på simpsons ikväll tänkte jag :).

har ingen vidare motivation till att skriva idag så det blir som det blir.

nu är det iaf middag som ska lagas


Måndag

Har verkligen inte varigt aktiv idag, vaknade vid halv 8 med ont i magen igen och har det än! vafan kan det vara för fel?
har iaf legat i sängen och hör och häpna chattat hela jäkla dan, var väll ung 12-13 år! sen sist, typ hängde på aftonbladet och passagen haha. ja men nog har jag haft tråkigare dagar,var riktigt kul :)
Har iaf nyss varigt ute på en 45min promenad och det gjorde gott för kroppen,satan vad det har tinat alltså :)

imorgon ska jag banne mej ut på lång morgonprommis och ber till gudarna att magen är såpass bra att jag kan gymma, det kliar i kroppen,vore inyte fel om det är soligt med :)

Dagens gnäll: Folk som skyller ifrån sej på andra pga sina egna misstag ger jag inte heller mkt för.

Söndag

Summering av helgen,
Fredagen startade med promenad upp till ersboda och hem, väl hemma komme kaffegäster och skjuts till teg där vi korkade upp öl och annat gott, Vickan bjöd på vansinnigt goda hamburgare och djungelsmurfen på smällare :)
hade vansinnigt roligt som vanligt när vi träffas,lyckades fastna på bilder för en gång skull, och vilka bilder det blev! hahaha

vaknade iaf upp på lördagen och var sjukt bakis av mina 5öl!? låg hela dagen igår och mådde dåligt :/ natten mot idag och hela dagen idag har jag haft ont i magen så vansinnigt, fattar inte varför.
Har lyckats baka en sockerkaka till min lille son ikväll iaf så han har ngt gott fika.

Helgens gnäll: Korkade avundsjuka människor tål jag inte, och nämner det bara en gång, för människor som inte kan acceptera att man mår bra tänker jag inte ödsla min energi på,

Imorgon hoppas jag att min mage mår bra och att det blir promenad och träning, sen ska jag självklart rå om min lilla ögonsten, oj vad jag längtar

RSS 2.0