2:a delen

Vars tog denna dag vägen igentligen? somnade efter förra inlägget  och sov i nästan 3 timmar!! förbannat om jag inte kommer att somna ikväll bara för det nu,
Har iaf hunnigt helgstäda så nu är det rent å snyggt
Håller på med en kycklinggryta nu iaf, får se om det går att äta, ska ut på en cykeltur senare till ersboda om jag orkar.
I morgon blir det ös och vilse i skogen eller tjerobyl barnet


jag ska verkligen ha roligt har jag bestämt :)  så länge jag bara slipper människor som alltid ska trycka på fel punkter när jag ska ha som roligast så är jag nöjd.

såg nyss att dom lovat sommarvärme i stort sett hela april!!! YES! vad var det jag sa :) jag gissar att det kommer att bli en av dom varmaste och längsta sommaren på år å dar i år faktiskt, hade ju inte varigt fel :)

Kan meddela att min kyckling blev hur god som helst! nu har man lunch till morgondagen med :)
Skiter i cykelturen och lägger mej i badet istället och lysssnar på lite gammla lugna bitar

2 av mina klassiska favoriter:



Goodnight

Torsdag

Ännu en dag med klart väder,vaknade fem i sex i morse hur pigg som helst,kollade ut och termometern visade -8 och solen påväg upp KUNG!
Drog på mej kläderna och for ut på min promenad,fick lite ont i benen i början men gick över efter en 15min, jag måste verkligen skaffa mej nya träningsskor innan jag drar på mej ngn beninflammation,så vill nån skänka mej ett par nya löpskor så blir jag glad :) dom är ju så satans dyra!

Powerwalkade iaf 1h 45m den vanliga rutten runt i20, känns faktiskt som att magen börjar bli lite slätare och mindre :) och det är ju inte alls fel, undrar om man lyckas få fram nån magmuskel innan sommaren? kanske kanske inte, det är då inte hela världen heller om jag inte lyckas,huvudsaken man rör på sej och mår bra :).

Drog iaf själv på gymmet och körde enbart biceps idag för att komma i takt med bulan imorgon då vi kör nacke/axlar
körde fruktansvärt hårt pass idag ihopp om att få ordentlig träningsvärk imorgon.

Veckans mått/vikt
76kg
biceps 36,5
underarm 31
handled 18
vader 39,5

måste hitta igen måttbandet så man kan mäta ölkulan med.

Dagens gnäll: kärringar bakom ratten som ska korsa gångbanan vid gammliavallen borde man skära sönder däcken för, man kan titta åt bägge hållen korkslalle!

Dagens garv: Komme från obs och gick mot ök, möter en gammal pensioner få en 4hjulig sparkcykel i full kareta nerför backen, fort gick det och gubben lyfte hatt när han passera :)

Resten av dagen ska jag ägna åt hemmet, diska lite dammsuga och skura och rensa upp i lillens rum

Imorgon är det fredag :)

Lite grönt skymtade jag imorse :





Onsdag igen då

Började morgonen med att promenera ner till tandläkarhuset för att ta stygnen i käften vilket gick väldigt snabbt och smidigt, gruvat mej som vanligt hela natten helt i onödan, tog sedan och intervallade till ersboda å slutligen hem, gick enormt bra att kuta idag, skönt väder och vindstilla.
Drog sedan iväg och körde bröst/triceps, bästa dagen på gymmet någonsin vill ja lova, både jag och bulan presterade! fick ordentligt med pump i armarna :)
Till lunch idag blev det rester av makaronsalladen + lite skinka 3 husmans å en proteingrogg,
fick sån energi efteråt så jag tog cykeln upp till ersboda igen för att hälsa på Sara och bli bjuden på en kaffekopp ute i solen, inte alls dumt väder idag, satt där och pratade skit i en timma ung och drog vidare till Görgen och kollade så att mannen levde vilket han faktiskt gjorde :),
och inte tog dagen slut där heller...
Komme hem och la mej under biljäveln och tog ner avgassystemet i hopp om att komma åt det där jävla klammret med vinkelslipen, ja nog kom jag åt men klammret vek sej och nu vet jag inte alls vad jag ska göra för att få detta att bli bra billigast möjligt,får försöka bygga ett eget ersättningsrör ist för katten och hoppas att bilprovningen inte märker nått, blev vilket fall förbannad och less och gav fan i bilen och började med det omöjliga: skotta fram grillringen under en 4meter snöhög, gav upp efter en halvtimma när jag insåg att det bara inte går,får bli att grillöla på gammlia ist :)  

Nu har man iaf landat framför datorn med prinskorv och potatismos för att ta igen sej efter en överaktiv dag.
ikväll blir det arga snickaren och sedan tidig natt.

Dagens gnäll: Du som gjorde ett försök att skrapa gångbanan mellan sandbacka och greenzone ersboda "I20" kunde väll för fan fällt ner bladet så isen rivs upp!

Kan ju faktiskt bjuda på en mag/bröstbild ändå, dags att putsa spegeln:



Morgondagen har jag inget alls planerat faktiskt, startar med promenad och gym iaf, sen ser vi vad som händer,ring om ni vill ha besök :)
Nu blir det att lägga sej i badet och njuta en stund

Tisdag

Och vidrigt trött, fattar inte riktigt varför när jag gick och la mej 22 igår och sov till 0815 imorse, inte alls likt mej att sova så många timmar, måste ju bero på att jag tränade rygg igår för det känns nämligen i dag, kan knappt gå rakt.
Blev i vilket fall en promenad ,inte lika lång som vanligt för bulan hade bråttom "lat" :), vi drog till gymmet direkt efter och jag körde bara ben idag, har sån satans träningsvärk överallt annars, hoppas bara det ger med sej tills imorrn då jag tänkt köra bröst triceps igen,
Annars känner jag mej lycklig och iform å ständigt hungrig.
Lassarettet ringde mej idag och gav mej ett jävulskt bra besked, jag får nämligen behandling av mitt problem vilket alla inte får :) äntligen! det tog bara 6år!
Nu hoppas vi bara på att det ger bra resultat med så man kan börja leva precis som förr igen :).
Imorgon ska jag tillbaka till tandläkaren och dra stygnen, hoppas att läkprocessen ser bra ut enl honom och att han inte hittar på någe mer som måste åtgärdas nu, kan lova att jag är less på att va hos tandläkaren.

Sitter nu med en kopp kaffe och känner redan hur pigg jag blir :) , sitter på youtube samtidigt och lyssnar på en massa härlig sommarmusik, fatta att sommaren är här om 7 veckor högst! jag får sånt lyckorus, denna sommar ska jag se till bli minst lika rolig som 07, har redan smidigt lite planer med nya rolgia polare :)

Lite sommarmusik som jag hittade på ett band imorse :)


vad kul att nästan allt finns på youtube :)
Nu funderar jag på om jag ska idas gå ut och lägga mej under bilen och försöka såga av lite fastrostade bultar, kan ju vara skönt att göra bort det så jag kan sälja den,

Dagens gnäll: Vem i helvette har råd att äga och köra bil i dagens samhälle igentligen?att dom inte fattar att dom gräver sin egen grav.

Suddig bild, tog väll i så jag nästan sket ner mej


tjurnacken börjar ta form hahaha, och dubbelhaka är coolt,
Ngn magbild är inte läge att lägga upp än då jag fan i mej bara verkar svälla där :)

Kungliga Måndag

Vilken dag!

Kanonväder hela dan och har varigt ute sedan åtta imorse, blev en 1 & ½ timmas intervall efter jag lämnat lillen på dagis, bulan ringde sedan väldigt lämpligt och vi for på gymmet och körde rygg/mage HÅRT!, sedan tog vi chevan på lite affärer, tung bil det där!
Väl hemma så satt ja mej på balkongen och solade och lyssnade på mina gammla band, alltså förstå hur roligt det är att höra alla klassiker och framförallt radiopratarna :) man kanske skulle ha en kultkväll med lite bira och kassettband?
Ska iaf gräva fram grillringen här utanför i veckan och ta nån bira till helgen framför elden, fantastiskt härligt,
Om ngn som känner sej sugen så är det bara att höra av sej :)
Jag mår så förbannat bra i själen idag alltså, att våren och träning kan göra såhär mkt!
Har precis ätigt en enorm laddning pölsa och potatis, är inte alls dumt enl mej mätt blir man med! Smällde samtidigt ihop en sockerkaka som precis är urtagen ut ugn, luktar inte helt fel här nu :) så är det nån som vill komma på kaffe ikv eller imorrn så finns det fikabröd :)

Får se hur resten av kvällen blir, far ev till bulan och kollar hur dom har det,
BTW så har jag väldigt svårt att höra av mej den här månaden, har inga cash på telefon och internet blir jag tvungen att ha i telen och det går ut den 1:a april! *suck* så vill ni få tag på mej så ring! och svarar jag inte 1:a ggn ring en gång till direkt, min tele är inte riktigt frisk.

Imorgon blir det en långprommis som vanligt och gym, men vet inte riktigt vad jag kan träna, , nacke och ben kanske?
Jag skulle vilja få tag på en sandsäck att ha här hemma och slå lite på när jag är frustrerad för nått måste jag kunna avreagera mej på.

Ska börja med dagens gnäll på min blogg med, och dagens gnäll är:
Varför i helvette kan inte människor titta upp när dom går? och varför måste man gå 3 i bredd på en cykelbana och inte kunna flytta på sej när man kommer med cykeln i en fart man jobbat upp sej i.
Sen kan alla skyldiga hundägare plocka upp den där jävla vidriga skiten som ligger överallt.





Toppen Söndag!

Hallå!

Vilken otroligt härlig dag, Vaknade halvsju "sommartid"med en jävulsk träningsvärk, det tog fint igår vill jag lova, känner mej starkast och uppsvullen idag :), Lillen vaknade vid halvåtta, vi hade världens mysigaste fikastund ihop, fick flashbacks från när man själv var liten med rostat bröd apelsinmarmelad och the, när man sen får höra på gammla kultband i bakgrunden gör ju att man blir så glad i själen,har ett sånt där lyckorus i kroppen för tillfället :) .
Vi drog ganska snabbt ut på långpromenad 2 timmar i kanonhärligt väder och gick den vanliga svängen i I20 skogen och runt sandbacka/haga, vi plockade pinnar och räknade hundbajs.

Till lunch åt vi en stadig makaronsallad, gott så vansinnigt.

Dricker faktiskt en kopp kaffe nu efter ett jävulskt långt uppehåll,inte alls dumt och inte gör det nått heller,huvudsaken jag håller mej från tobak vilket jag gör.

Imorgon åker lillemannen till sin mamma och det känns inget vidare kul alls,han är verkligen en liten solstråle.
Kommer att träna så in i helvette hårt i veckan! blir jävulska gå och löp pass samt styrketräning till max, nu är det slutlarvat med fjollvikter,kände det igår på gymmet,Tränade med 60kg*10*3 i uppdrag i cabelcrossen igår "axlar/nacke",75kg i bänken, och 10kg hantlar "heilande", känns riktigt jäkla bra :).
Imorgon blir det att köra rygg och mage, blir kung!

Men vad ser jag!! tittar ut genom fönstret och det snöar lapphandskar!! varför? nu ska det ju vara torra vägar och maskrosor mot husväggarna :).




Lördag!

Hallå!

Dagen började dåligt med för lite sömn och en provocerande son, men efter lunch släppte det ordentligt, morsan och morfar/mormor kom på besök med en massa gott, jag blir så upp i varv och på dåligt humör när jag inte har mat hemma så jag blev väldans lugn och glad efter alla gåvor :).
passade på att fara på gymmet och köra bröst axlar nacke, och vilket jävulskt stenhårt pass det blev! känner mej inte dåligt mör just nu, jag och lillen for senare ut på en långpromenad i kvällsolen, han är inte dum som sällskap faktiskt :)
efter det blev det mat och strecthing , kopplade ihop min gammla bandspelare och satt igång en massa gammla inspelade radioprogram :) skitkul, idag blev det tracks från 89, oj vad bra det var på radion då motför nu,
Jag kan inte med dagsens reklam/skrik å skrän radio, P4 håller iofs måttet än men alla kallar mej för gubbe när jag har på den kanalen.
nu är det renbäddat och jag nyduschad så inatt lär det bli bra sömn :)

Från kassetten :)


God afton å önskar alla som är ute en trevlig kväll!

Fredag

jahopp,
Igår blev det inget inlägg pga ett ordentligt frispel på tangentbordet vilket resulterade i femtielva tusen bitar plast,så nu används ett vitt klickande tangentbord med tvinnad telesladd av märket IBM årgång 91?
Jobbade iaf i vanlig ordning med en arbetssökning och höll på att registrera ett sånt där kul cv  som tar ca 40min att få ihop, när allt är klart och jag väldigt nöjd över allt så kommer världens finaste son och säger titta pappa lampan lyser och trycker på off-knappen till datorn, det går inte att beskriva med ord hur frustrerad jag blev, vi var tvungen att gå ut en sväng för att få upp humöret,
jag känner inte igen mej själv den här veckan riktigt, är så otroligt lättretad och explosiv, häromdan var jag påväg och hämta sonen på dagis när det kommer en gubbe i bil och håller inte ut ordentligt, vad gör jag? jag pekar med hela armen och vrålar håll ut korkskalle som en annan surgubbe,
igår fick jag sjukpenningsbesked med 1200 spänn mindre än vad ja brukar få, vad gör jag? jag tar cykeln ner til FK sätter mej i väntrummet,larmet går!! Tjänstefolk springer kor å tvärs och vet inte vad dom ska göra, en av dom frågar mej om varför larmet går? Alltså jag blev så frustrerad och skrek hur i helvete ska jag kunna veta det, ni om nån ska ju veta om det är ett överfallslarm el brand larm eller hur?
Träffade en muslimsk tjej som skratta gott åt hela situationen och fick mej på bättre humör iaf.
Summa summarum så är man så otroligt fattig! har inte en enda spänn kvar nu efter hyran och lånen, måste få ihop minst en tusing till för att betala livsviktiga räkningar.
Har kommigt över ett antal gammla cyklar som stått övergiven väldigt länge som jag håller på att skruva ihop och serva, så är det någon som behöver en cykel så hör av er, från 200-600 spänn,har 2st klara damcyklar nu, en för 500 och en för 350, fina båda två.

Hoppas att ljuset i tunneln börjar visa sej snart! jag vill kunna börja leva normalt igen utan att behöva snåla med maten och vrida på varenda 50öring.

Idag har jag iaf varigt och tränat , kört bicce tricce och ben, fruktansvärt skönt å göra av med lite energi, hade på mej en tightare tröjja idag som stramade åt bicepsen duktigt, kan lova att man blev taggad när åndrorna bara sväller som trädrötter, har verkligen blivigt skillnad på mina armar och vikter framför allt, jag började ju försiktigt med 5kilo och nu ligger jag på 15, jag är väldigt nöjd med tanke på den korta tid som gott :), har gått ner ett halvt kilo i kroppsvikt och det pga utebliven träning och föda i nästan 4 dar.
Jag måste appropå det få ngt proffs på kost att hjälpa mej med mina ätproblem, alltså jag skojjar ju inte att jag äter som 2-3 pers om dagen, och när man inte har så mkt hemma så blir det i regel bara skit man slänger i sej som mättar för stunden.

Sonen ligger iaf och sussar i sitt rum och jag funderar på att göra detsamma, är så otroligt skönt att ha han hemma på helgen, vad skulle jag annars gjort utan pengar och tomt kontantkort ? telefonen har varigt tyst hela veckan förutom idag då görgen ringde iaf :)
Om jag skulle tvärdö så skulle det ta en till två veckor innan ngn skulle misstänka nått :)

Nåja imorgon blir det iaf en promenad med lillen och hoppas att nån stackare är hemma som man kan hälsa på,alt om nån kommer och hälsar på vore ju trevligt!

Jag fattar inte vad det är med denna låt med den har ett tungt beat som sätter sej så vansinnigt i skallen på mej

Onsdag

Såja, nu börjar det kännas bättre både i mun och i humöret :) har fått i mej en hel del mat så balansen börjar komma tillbaka igen.
Har sån fruktansvärt energi som jag vill avyttra med bröst och biceps men jag får gott vänta tills på fredag med det tyvärr,
Min son har skämt ut mej på dagis idag inför 4 föräldrar med att säga satan och fan i verkliga händelser.
När jag kommer och säger åt han att nu ska vi hem skriker han FA-AN i arg norrlandsdialekt, ska öppna torkskåpet men han får inte upp det och vrålar satan,
Ord som min grabb nu kan säga klart och tydligt utan nån sorts avikelse är
Pappa,Mamma,Hej,Opel,Merca,Fan,Satan, man blir så stolt!

Imorgon blir det iaf en duktigt lång promenad har jag bestämt så det hade passat bra med sol och vindstilla :)

Nu blir det the och mackor till arga snickarn :)

Los Niños de Sara -Vagabundo:


..

Herregud så sliten man är idag då.känns som jag festat i 3veckor och blivigt överkörd av en lastbil,
det är ju bara så typiskt, och inte kan jag gå ut och gå i fina morgonsolen heller,
så vad sjutton ska man hitta på idag då? jag ska ut och sanda lite så inte gammfolket ramlar,
sedan måste jag gå till dagis och hämta lillen, hoppas bara jag inte håller på att bli sjuk.hoppas verkligen att det är operationen som får en att känna sej febrig och hängig.

nu orkar jag inte skriva här mer

Är på ett mindre bra humör

Att det ska ta sån tid för blodet att sluta spruta!! och inte blev det bättre när jag ser att själva blodkakan som ska täta lossnat!, detta blir ingen bra natt känner jag,

Nu skriver jag som många arslen gör på sin facebook i ren jävla protest.
Alla som "känner" mej tror att jag alltid är en lugn människa som har ett jävulskt tålamod, men när ngn retat mej tillräckligt länge så brakar helvettet lös, och nu är helvetet löst, jag kommer inte att visa ngn som helst empati för ngn, det är slutdaltat från min sida,jag måste visa vars jag står en gång för alla,det går inte att driva med mej hur länge som helst, så är det bara, och jag får ingen lugn och ro i kroppen om jag inte tar tag i detta

Varför jag blir såhär förbannad är av extrem bristan av respekt för vanligt folk som har ngt jävla hyffs bakom pannbenet.

//ja jakten är igång

Tisdag

och nyopererad, har precis kommigt hem, själva operationen gick inte helt utan problem, så nu sitter jag och väntar på att det ska börja göra riktigt tokont, för det vet jag att det kommer att göra!
Men känns samtidigt förbaskat skönt att ha gjort bort det här!, har ju bara haft problem med den här tanden i 4-5år.
så nu har jag ingenting att bekymra mej för längre igentligen, men jag känner mej rätt och lär hitta ngt att vara nervös över somvanligt :/
Och hungrig är jag! så förbannat! och inte får jag äta förens om några timmar med, träna är bara att glömma på 2-3 dar, fyfan så tråkigt,
fattas ju bara att jag blir svullen och får blåmärken över hela ansiktet.

Jag har inte tid att sitta still och ha ont, eller tid har jag ju, men lust finns inte! jaja nog gnällt för stunden.

har varigt helt tobaksfri i 11 dar nu! grattis mej själv så duktig jag är! kan ju meddela att det är tyngre att sluta snusa än röka, även fasst jag rökt 7år längre än snuset.

jaja, nu får det väll blir film INNE!! i det fina vädret!

Måndag

Och vaknade som vanligt tidigt :) har sovigt som en kratta pga helgens festligheter,idag ska jag upp till sjukhuset "äntligen" och får se vad dom hittar på för något,
Imorgon är det dags för tandläkaren igen, usch, är så nervös redan, men det kommer att gå fint som alltid hoppas jag!
Annars så ser inte dagen så märkvärdig ut, ska väll ta min promenad och städa upp lite här hemma

soendag

Har verkligen hamnat i ett roligt gäng alltså,Tack alla inblandade!
Gårkvällen var otroligt kul :) har just nu inte så väldigt mkt minnen mer än att jag skrattade och bet mej i tungan ordentligt? har fruktansvärt ont idag,hur lyckas man alltid?!
Idag kommer iaf min lilla kille hem och jag längtar verkligen efter honom.
nu blir det att slöa resten av dagen och få bakisångest.

Baksmälla

Gårkvällen var faktiskt väldans kul :) bulan kom och hämta mej med chevan och drog till teg på fest,
blev väldigt på gasen bara där, sen drog vi ner på stan för att rulla hatt, om som den rullade!!
Drack jag skurmedel igår? vaknade imorse och ser detta meddelande bredvid sängen

vad hände? jag har inte ett endaste minne?
vem skrev?

Nu blir det dusch och sen iväg till teg och lira gitarr

Tjuvjävlar

Upp 0615 och tog en liten för lång promenad, blev så sanslöst hungrig när jag var som längst bort från hemmet man kan komma, imorgon ska jag ta med mej en morot att tugga på om det skulle bli likadant,soligt och fint var det iaf, for sedan iväg på gymmet med bulan och körde nacke och biceps,
När vi kommer ut från gammlia hallen så är min gammla cykel stulen!! man blir verkligen förbannad, och hellst idag när man har ont i benen,så det var bara att traska hemmåt.
Känner mej mör lite överallt i kroppen och funderar på om jag kanske måste ta en vilodag imorrn och köra på lördag igen, bara det inte är nån jävla förkyldning på g, är trött så vansinnigt idag,
Söker jobb för fulla mugger med, och blir så fruktansvärt jävla förbannad på de flestas ansökningsprogram som verkar vara inne nu, om dom då kunde använda sej av samma jävla program alla företag så man slapp göra ett nytt cv varje gång som tar flera timmar bara för att skicka en snabb ansökan,KORKSKALLAR!
Funderar på vad man ska göra till helgen med, tror fan jag ska ut och ragga, har inte haft nån vidare lust att träffa ngn ny stjärna på länge, men nu börjar det nog vara dags :) livet blir så mycket roligare med kärlek.

Nä nu ska jag vara sur ett tag till tror jag

Vilodag

Idag tog ja sovmorgon till 0800 väldigt skönt, har inte blivigt ngt gymande idag, känner att kroppen måste vila upp sej lite, har istället varigt ute på promenader och en cykeltur ute i halkan,
tänk att Haga/sandbacka alltid ska ta sån jäkla tid för snöröjning/hyvling,rent livsfarligt att cykla.
Känner att ngn sorts ryggskott är på ingående, om man ändå hade stålar så man kunde fara och trycka till ryggen och nacken,
Imorgon blir det iaf att stiga upp i vettig tid och ta en lång powerwalk, längtar redan haha.
Har lyckats fara till obs och handlat ikväll helt själv utan ngn större panikattack! fruktansvärt skönt, ber till gudarna att det ska börja släppa det här, ,lite jobbigt är det ju att vara beroenda av människor hela tiden som ska fara och handla åt en,
Nu blir det spikmattan och arga snickaren, sen blir det godnatt, har varigt trött och smågrinig mest hela dan.

mors!

RIP Nate Dogg

Tisdag

Ligger och vilar lunch efter en enorm tallrik mat.
varigt ute på långpromenad imorse vid sju, var riktigt jäkla kallt tills solen steg upp så det fick mest bli jogg och powerwalk, for på gymmet utan bulan och körde bröst och triceps,gick hyffsat, har lite värk kvar sen förra veckan så jag tog inte ut mej så vansinnigt på brösten.

Börjar känna mej jävligt fit nu faktiskt, självkänslan bättras på ordentligt vill ja lova, nu blir det nog att sätta sej ute i snödrivan en stund och bara koppla av.

Är lite rastlös men har som inget jag måste/kan göra :/

Härlig start på ny vecka!

Vaknade just före halv sex imorse och drog iväg på en riktigt skön och lång jogg/promenad runda i 1½ timma, helvetet så härligt det är att vara ute så tidigt :)
For hem och fikade lite lätt och drog senare till gymmet och körde biceps mage och rygg, gick fantastiskt bra idag,
jag var lur att armen inte skulle hänga med , men inte ett problem :)
Drog sedan iväg på cykeln för att väcka upp bulan och ta lite nya mått, kan lova att jag blev possitivt överaskad då biceps ökat med 1 & ½ cm, och väger gör jag nu 75,5!!! helt jäkla otroligt :)

Till lunch blev det pölsa och potatis med broccoli en husmans och en proteindrink.
Nu blir det att diska litegrann och sedan sola ute i snöhögen,
senare kan det nog bli upprensning i källarförrådet, är så otroligt rastlös

Söndag

Jahapp, då var man ensam i en vacka då! tråkigt så vansinnigt.
Vad ska man hitta på nu då när man är trött och sliten med en jävulsk träningsvärk i benen?.
Har som ingen ro i kroppen,äsch jag får banne mej vila ut ordentligt och be till gudarna att mina biceps fungerar imorgon när det blir dags för gymmet, funkar inte dom får det bli magen,
Tänkte starta morgonen med en banan och en längre löprunda, får se hur det kommer att gå :)
har tänkt få upp flåset nu samt bli av med lite överhäng,
Snusuppehållet går väldigt fint, är väll inne på min 5:e dag nu ? :) har köpt sånnadär nikotinfria pås-snusar att ha i nödfall,efter mat är det verkligen panik än, huvva, men snart så är man helt tobaksfri, känns hur jäkla bra som hellst.
Är verkigen stolt över mej själv,

Idag har vi iaf tvättat kläder och varigt ute och byggt en snöigloo

Sedan blev det blåbärsmuffins och saft ute i solen


Det var väll allt för i dag

Bästa dagen på länge!

Härliga sköna lördag!

vaknade halv sex imorse och kunde bara inte somna om, var skönt ändå, fick iaf en timmas ensamtid till att lyssna lite på musik, vid halv nio snåret for vi ut på en långpromenad i solen,tog med oss mamman till ungen för att få lite sällskap, efter en å en halvtimma så drog jag iväg på gymmet i en timma och körde på med lite mer ben, känns väldigt bra idag även fastän jag slet sönder nått i vänster arm igår :( hoppas inte nu att det ställer till med nån inflammation bara.
ska iväg nu och hämta hem pyret .

som lovat bilder men tycker inte det blivigt så mkt muskler, mest blivigt fet, inte så konstigt som jag äter
vad tycker du?



och världens finaste :)

Fredag :)

Och känner mej på kunghumör igen :)

Vaknade i vanlig ordning av att lillen skriker PAPPAA!  ÄTAA!!
vi fick i oss en ordentlig frukost med havregrynsgröt och några skivor grovlimpa med korv på.
När vi sedan var påväg ut till dagis så har det ju snöat så vansinnigt att vi körde fast me bilen , tur man har bra morgonhumör, men vi tog oss iaf till dagis tillslut,
var sedan och tränade själv idag med, tog verkligen ut mej rejält, körde mage axlar nacke bröst, så imorgon lär jag nog inte kunna röra mej :P.
Till lunsch blev det den ovanliga rätten makaroner å korv med en halvliter proteindrink till samt en husmans.jäser fint så nu sitter jag och lyssnar igenom en massa gammla låtar på datorn, "michael jackson är banne mej riktigt bra fö!"
och väntar på att morsan skall komma hit med morfar, ska ta tag i lite städning idag med, satan så fort det blir dammigt här, Det MÅSTE bero på att man har sveriges sämsta ventilation här.

blir att ta lite nya kroppsbilder imorgon om jag inte har för ont dvs.

jojust de har gått upp ytterligare ett kilo så nu väger jag 73.7.

Ikväll blir det bara lugna gatan och mys framför tv:n med sonen, inte alls fel det, hoppas det bara är nått sevärdigt :) tänk om 24 karat el kvitt el dubbelt kunde gå igen, eller nöjesmaskinen för den delen :)

Nä nu får det va bra










tors

Idag känns det lite bättre solen har lyst å varmt vare  :) har varigt ute i princip hela dagen, promenerat och tagigt en cykeltur,tränat ben på gymmet,
så nu är man väldigt trött så det blir en väldigt tidig kväll så man orkar med lillens uppvak vid halv sex,

imorgon kommer morsan och hälsar på , blir nog kul för lillen att träffa henne, var ju ett tag sen,
näe nu blir det tv:n, orkar bara inte mer idag


en låt som får mej glad



En jävla massa gnäll

Att sluta snusa är fan det jävligaste man kan göra, har nu varigt snusfri i 2 dagar och jag är så förbannad på allt. och inte blir det bättre när pojken hamnat i nån extrem trotts och jävlas fas samtidigt,
Inga pengar har man heller, kläder är slitna och maten snart slut, Äter som en häst enbart för att jag inte har råd att köpa mer,sover dåligt gör jag också.så trött är bara förnamnet om dagarna
Å inte gick det bra att träna imorse heller, fick nån fruktansvärd yrsel.
FEL FEL FEL FEL!!!!!!!!!!!

Nu får det fan börja vända snart!
Måste få tag på ett jobb snarast även fast jag är sjukskriven! det är en ren omöjlighet att klara sej med sjukpenning.
FML

Nackspärr

Som satan huvva!, men har iaf lyckats byta bil ikväll :) blev en mercedes kombi som jag har varigt ute efter länge,
blir att mixtra med den imorgon, nu blir det old school på femman, kungrulle!

RSS 2.0