Tisdag

, vardagen är helt återställd!.

lilleman tog sovmorgon till 08 sprng in i köket där vi kokade ägg och åt youghurt med korvmackor till frukost!
lite av en favorit enligt honom :)

cyklade sedan ner till dagis för att fortsätta till gymmet och pressade sönder mina bröst å axlar, imorgon lär det kännas :) hoppas det faktiskt,
for på affärn direkt efteråt för att köpa lite grönsaker,  provade på en sån där gainomax som alla inne människor verkar köpa,
säger bara fysatan i helvette så äcklig den är!! seg och varm var ju denna dessutom, usch, 17kr helt åt helvette! nä jag fortsätter som jag alltis gjort, dvs riktig mat mm,

vägde mej på gymmet idag, 78.5, går sakta men säkert upp, tittade på lite bilder från nyårs ungefär ikväll,  och herregud vilken skillnad det har blivigt i ansiktet sen dess,  var verkligen ett vandrande skellett, fan nu ser man ju snart ut som en fotboll :)

Var upp till läkaren idag och blev sjukskriven tills jag får mitt nya jobb! känns förbannat skönt, nu kan man jobba på med det här problemen i lugnan ro

nu blir det banne mej sängen! är så sjukt trött

Måndag igen

Yran är avklarad och en ny vecka är startad! är riktigt slite after helgens roligtheter känner jag, ,

kan väll börja med att i torsdags så drog jag och kusin ner till premiären av ångbåtsblues, var ett riktigt bra band som spelade där, kommer dessvärre inte ihåg vad dom hette!, blev en lugn och tidig kväll iaf,

Fredagen blev det desto hårdare med kompisarna bergman å thorén, vi började den regniga å kalla kvällen hos mej, och här satt vi länge pga skitvädret, sedan drog vi vidare till sandras lillasyster på mariehem för att kolla vad de gjorde, blev less ganska direkt så vi åkte vidare till fysikgränd som visade sej vara ruskigt dött, inte så konstigt då det var 3+ å regn!!

Jajja lördagen blev det iaf uppehåll på , och på kvällskvisten blev det ju riktigt bra väder :) , for till bergman vid halv 8 ung och hade det förjäkla trevligt, skrattade som aldrig förr :) blev full och glömde helt bort att fara till fysiken, jag hamnade på covern av alla jäkla ställen ist! haha,

gjorde ett "smart" drag i vandringen hemmåt på natten med att gena över bangården, blev ju tvunget att klättra upp i 2 björkar för att komma över stängslet med taggtråd på, fastnade självklart i tråden och rev sönder lite tygbitar :/  men jag tog mej iaf hem :)

Idag har vi haft kvartsamtal på dagis med lillen,  gick bra det, han är lite "livlig"

Nu blir det duscha och sen ut och mixtra med mercan


slaktad cykel mitt i stan haha

ångbåtsblues


Onsdag

Hejåhå

Denna dag har gått i motionens tecken, började med en liten sovmorgon till 0800, kutade upp och gick mot gammliaskogen för en gång skull! jäklar vad fina slingor det är där uppe! och miljontals olika vägar, irrade runt en massa varv och gick ju vilse!!, banne mej första ggn i mitt liv jag på riktigt går vilse, så det slutade i nästan 2timmars promenad!

hann mest bara hem och koka ett ägg så drog jag på gymmet och körde biceps/tricce en timma för att sedan cykla hem åter igen för lunch och sjukhuset, gick väldans bra idag med på mötet.

Gud vad mkt å sen å sen det blev nudå! och inte tar det slut där heller utan tog mej en cykeltur till jonsson på teg, men nu är man äntligen i viloläge framför datorn, ska hoppa i badet på nån minut för att mjuka upp kroppen lite innan jag går isäng!


imorgon tänkte jag ersätta morgonprommisen med en längre cykeltur till röbäck då jag har fått blåsor under foten av allt jäkla promenerande :/


Snart är det yran :)

Ny vecka!

Var ett par dagar sedan jag uppdaterade här så vad har hänt, eller vad har inte hänt?.

Kan ju börja med att i fredags så drog jag iväg till ramin för att hjälpa honam att borra upp lite tavlor och hyllor, vi tog oss 2 öl var och drog ner till älven för att skjuta lite golfbollar :), roligt roligt! synd bara att vi inte hade mer bollar.
Drog hem redan halv 10 och gjorde en tidig kväll för att orka med lördagens bravader med bergman.

Hon kom vid 5tiden och vi började festa på direkt, lugnt till gick det ju inte iaf, ringde sedan bulan för att få åka ner på stan ett par varv med hans cheva pickup, förjäkla skoj, redan här börjar minnet svikta ordentligt, träffade iaf leffe och fick åka ett varv i hans cadillac, (har jag för mej iaf) glömde sedan bort att jag var med bergman och hoppade in i robbans 240cab, i vilken jag satt resten av natten i, jag kommer iaf ihåg att jag inte haft så roligt sen jag var tonåring!!!

full vart jag och dåligt har jag mått tills imorse, men tog tag i kragen och gick ut på en timmas promenad vid 0730, gick förbi lillen med lite glass, då han är sjuk lillen, for sedan på gymmet för att köra slut på gammkroppen jävlar totalt, , fick bli bröst axlar å¨nacken idag, tog lite bilder på "baksidan" idag ,


måste verkligen bli av med det där jävla hullet som hänger, men så stans lätt är det ju inte!!

imorgon ska jag till sjukhuset igen, träna bicce/tricce och gå långprommis.

Nu är jag så jäkla hungrig! och varför ska jag vara så sugen på just pommes kött å sås för!!!!!!!

tors

hejhej!

Vilken kanondag! har varigt ute mest hela dan, även fast det åskat och regnat, for på gymmet imorse och körde magen och ben, jäklar vad det känns att man cyklat och stått i i veckan, mår riktigt riktigt bra ikväll, var ute till blodomloppets startfält med lillkillen ikväll,  de hade ett band där som spelade rocklåter vilket min älskade son gillade och dansade som aldrig förr, han är verkligen en liten pajjas det där,  ju mer folk ju mer spex :)

är trött och sliten av dagens alla cykelturer, så nu blir det att hoppa i säng , imorgon blir det en riktigt bra dag känner jag på mej :)

Onsdag

Tröttare än någonsin! har tagigt ut mej ordentligt både på gymmet och cyklingen, vaknade redan 0300 och hade svårt att somna om, men steg ur sängen vid 6 och väckte lillen vid 7,Drog på gammlia å körde bicce tricce så in i helvette stenhårt!, har kommigt på en riktigt fin teknik i cabelcrossen vilket resulterar i tyngre och mer reps.

Cyklade en sväng till öb och handlade lite badrumsprodukter, var femtioelva år sen jag handlade där,drog sedan upp till Bo-Lage och fixade lite till helgens roligheter. så mkt mer finns det inte att berätta om idag tyvärr,

nu blir det en snabbskit och gå till sängs,får se om man pallar att se arga snickaren.

kan ju bara vika in att jag fortfarande är helt tobaksfri, har inte ens smakat på varken cigg el snus sen januari! :) hejja mej!!!

imorgon blir det lassarett

Bra dag

jajjamän!!

å så va denna dag snart slut med, fan vad dom rinner iväg.
Idag har jag varigt och kört bröst/axlar stenhårt igen, lär nog ha fin värk imorgon om jag känner mej rätt,
drog sedan iväg upp på ersboda och tittade på en replokal, vilken jag tog!, så jävla roligt alltså!

Hyr den med trummor gitarrer PA mixer Synth förstärkare mickar osv, helt komplett alltså :)
ska iväg på fredag har jag tänkt och inviga med kusinen,vi är påjakt efter en trummis och basist så om ngn som läser detta är intresserad av att lira chicago blues med rockiga variationer hör av dej :)

vad tycks om bandnamnet?  The Flints Tones :)  herregud så fyndig man är ibland ändå :D
kommer att bli super detta :)

Allt faller verkligen på plats verkar det som, som man har längtat efter att få kunna fara och jamma med ett gäng polare och inte behöva vara nervös för att grannarna ska ringa polisen, Jobb har jag med fått, ett bra betalt dessutom,kroppen börjar ta sej,(ska snart uppdatera med bilder)och jag ska äntligen träffa en riktig läkare på torsdag och påbörja allt.det enda som saknas igentligen är väll en kärring, men om sanningen ska fram så tror jag inte jag riktigt har tid med en sån heller ;)

Lillen bäddade på vardagsrumsgolvet åt mej och han tidigare i kväll :



imorgon kanske en kompis kommer förbi på kaffe, får se
annars blir det väll gym och cykeltur


Måndag

Hallo!

Mkt har hänt sen senast! var ju ett tag sen jag ritade nått här, men har inte riktigt haft tid? ,

Iaf: killen från lsle kom inte och köpte biljardbordet, surnade till rejält, att det ska vara så svårt att bara ringa och säga att man inte ska ha det?, aja ringde en kille från kalix på lördagen som satt sej i bilen direkt och hämtade det :)

Har haft mej 2 st övernattare här sedan torsdags med, vilket resulterade i lite party, så helgen blev inget vidare lugn.

Idag har jag hunnigt vara på banken och sätta in pengar för att sedan fara till tandläkaren och trolla bort dom igen!!

nu skall jag dra iväg på dagiset och hämta hem grabben :).

imorgon blir det träning och promenad

Onsdag

har haft en smådålig dag, varigt lite sjuk efter en liten fest igår men deagen blev bättre och bättre, hämtade lilleman på dagis vid 3 och har storstädat lgh idag, känns bra att ha det gjort :)

Ringde precis en kille från lsle som tänker köpa mitt biljarbord, YES!! alltså denna vecka är verkligen KUNG! allting kommer verkligen så lägligt :)

imorgon får jag hoppas på att det blir träning, har sån fruktansvärd träningsvärk i axlar och bröst sen måndagen,
ska tvinga ut mej på promenad efter jag lämnat ungen på dagis med.

nä nu blir det sängvalsen

2011-05-10

Är ett datum som ska kommas ihåg tror ja :)

Fick ett samtal imorse av jobbet jag sökt och fick erbjudandet att börja där :) tackade ja! :)

är så uppe i varv av lycka :) dessutom ringde de från sjukhuset idag med och gav mej bra besked med, nu jäklar vänder det för sundström! ska bli så skönt att få tjäna flis igen, börjar inte jobba förens i augusti så man får vara ledig under sommaren.

Var förbi min snygga vän bängman igår och hälsade på,var väldans roligt och slutatde i att man blev väldans glad i hatten, ett under att jag lyckas cykla i sånt tillstånd! huvva, så idag har man huvvevärk.

kommer inte att träna idag pga en sjuk träningsvärk efter gårdagens bröst/axel/nacke pass,
ska sätta mej på balkongen i solen och bara njuta av denna underbara dag

Söndag

Har haft en bra och lugn dag , varigt ute mest hela dan, vi tog oss en cykeltur till bulan och hälsade på, hans nya komme förbi med en lite vovve som rocky fick leka och ha roligt med, :) han tycker verkligen om djur detta barn.
sedan cyklade vi mest bara runt över hela stan, vart säkert 3 timmar på cykeln idag, tur att han verkligen älskar att sitta i sadeln :)

Nu är jag trött och på grinigt humör, fattar inte varför jag ska bli så hysteriskt trött när jag väl blir trött, kan man inte bara få bli det i stigande ordning och tillslut bara somna?

Inatt är de sista natten på en vecka som lillen sover här, känns tråkigt,

Imorgon ska det hinnas med mycket har jag tänkt, har suttigt och skrivigt veckoschema idag "jag vet" så ingen rast ingen ro.

Ber till skyarna att dom hör av sej imorgon med ett glädjande besked, verkligen!

Nu orkas det inte med att sitta framför datorn mer


Livskvalité

Snacka om kung dag!

Vi tog sovmorgon till 0915 drack kaffe fikade och tog oss en promenad ner till ankdammen för att mata ankorna, jäklar vilken fart det var på dom idag, och blyga var de ju inte direkt heller, lyckades knäppa en ögonblicksbild när lillen matar en anka :)



vi drog oss sen hem för lunch och vila innan vi satt oss på cykeln i den värsta motvinden jag varigt med om till äventyrslekparken på tomtebo för att träffa vickan å kusen med ungar för fika lek och mys, Både jag och lillen hade fruktansvärt roligt,
Rocky sprang runt som galen och vrålade aaaaah  woooooow och pratade med alla människor som fanns där :)
lyckades enbart ta en dålig bild därifrån. han han ju vända sej om den snabbe lille


Är så glad över att ha så härliga vänner att kunna umgås med! mkt trevlig lördagsaktivitet som kommer att göras om!

Till middag slängde jag ihop ett helt berg med korvstoganof å ris så nu har vi mat imorgon med :)
appropå morgondagen så har vi inga direkta planer, vi kanske skulle ta och cykla upp på gammlia och se om dom släppt ut nå djur :)

Känner mej lycklig idag, MKT lycklig! :)

får hjälp med att styra hem cykeln från affären :)


Fredag

Hejhåå!

Tog mej en oplanerad vilodag idag, hade tänkt köra ett benpass på gymmet men fick trevligt besök istället av kusen och happy :) vi drack oss lite kaffe och gick sedan ner för att felsöka vickas bil som gått varm ett tag, vi fyllde på glykol och luftade, och märker sedan att motorn saknar olja haha, :) , hoppas nu att räsern håller tempen lite bättre :)

Lyckades nästan få ihop avgassystemet på mercan med idag, har hängt upp alla bitar och måttat/kapat, blir att göra slutmonteringen till veckan, känns skönt och få det ur världen såjag kan fara och tvätta av den, tänkte vaxa den i veckan om jag har tid med, man skulle ju bara haft sej en maskin.

Det soliga vädret man vaknade till imorse byttes snabbt ut mot regn, välbehövligt vill jag lova, snacka om att det kommer att grönska efter helgen då sommarvärmen tydligen är på G :)

Har annars haft det väldigt tråkigt ikväll, lillen vek in årorna vid 8:a och jag har slötittat på tvn tills nu,

Nu blir det iaf att sova, imorgon blir det ev att cykla till tomtebo med lillemannen på lekparken, kan ju bli riktigt skoj det :)

Torsdag

vilken dag!

Har precis kommigt hem efter en 2 timmars cykeltur, drog iväg mot gimonäs och passade då på att gå in på maxi för att fixa ica kort samt självscanning så jag som har fobi för köer kanske får det lite lättare i affären, cyklade vidare till obs för att göra detsamma, utmanade mej själv och gick in med den där fjärrkontrollen, och herregud vad bra det gick :) det har verkligen öppnats nya dörrar för mej idag, kommer aldrig mer att småhandla på lill konsum nu när det är sådär enkelt att handla på obs som är såå mkt billigare :)

Var och körde rygg/mage imorse på gymmet med, gick väldigt bra, ställde mej på vågen och nujäklar, 78kg!! Fett el muskler? haha, har ändå lyckats hålla mej väldigt bra mot all gourme mat och slisk som chips och ostkrokar.

Lillen var föressten mysig imorse,Jag släppte en hög fis och ungen börjar skratta så mkt att jag var tvungen att gå upp :)  kommer in och han frågar mej om jag sovigt gott och önskar mej godmorgon :) min kille!

Nu ska jag strax sätta mej på kärringhojjen och hämta lillfisen

Träningsvärk!

Hejsvejs!

Vilken dag! för det första så försov vi oss imorse till kl halv 10!!!! herregud alltså, stressa iväg till dagis med pojken för att sedan köra ett hårt gympass , Bröst/axlar/nacke, sedan hem en snabbis för lunch och byte av cykel, blev en ca 3mil lång cykeltur i en satans fart, känns så jäkla skönt att flåset börjar komma tillbaka lite med, har tänkt premiär cykla till vännäs tur å retur nästa vecka, typ måndag om det är soligt :) man får lite minnen från förr,
skulle fått med mej ngn som "pallar" bara.

Drog iaf och hämtade grabben vid 15 och fick höra att han varigt "lite" jobbig idag, typ helt omedgörlig, bilar har flygigt, har hoppat från höga höjder och har bråkats med barnen om bilar. han är en liten energiknippe :)

Är så otroligt spänd på att veta hur det blir med jobbet jag varigt på intervju med, vill verkligen ha det!

Nu är det dr snuggles och pappas säng som gäller för killen efter en enorm portion mat.

Igår körde jag biceps/triceps och har en sjuk träningsvärk idag, otroligt att jag kunde köra bänken idag alltså

Nä nu blir det att ta tag i tvätten och sedan gå och lägga sej och mysa med lillen,imorgon blir det gym och cykeltur mot gimonäs

Men Nostalgi:::::

¨

kväll

Måste bara lägga upp 3 bilder på stor killen :)




känns bra att ha han hemma, bakat gofika och myst i soffan :)

Måndag

Och tillbaka till verkligheten typ!.

har nu varigt förkyld över en vecka och helt utan röst i 4dar!! så sanslöst värdelöst,jag är ju inte ofta sjuk men när jag väl blir det så slår det ju till med full kraft.

Har inte tränat sen? ja gud vet när? man får sån jäkla ångest, men imorgon så måste jag bara iväg och pumpa hårt.

Helgen har varigt rolig även fast jag varigt förkyld och utan röst, har spenderat den i mkt goda vänners lag, har till och med fått lära känna lite mer nya härliga typer vilket är väldigt roligt,

Har spelat gitarr så nagelbanden spruckigt, vad gör man då man inte kan prata? man spelar :)

Idag ska jag få hem min finaste son :) herregud som man längtat, har tänkt ha myskväll ikväll framför tvn.

nej nu ska jag göra mej iordning för hämtning av barn

RSS 2.0